Sunday 18 December 2011

I reckon

Kuidas l2heb taaskord?

M6ned ajad on j2lle moodas viimasest kirjutamisest, seega peaks miskit tarka siia j2lle lisama. Viimasel ajal on l6puks ometi Victorias ilm suviseks l2inud ning kuigi eile ja t2na selline pool 2ikseoht ja r6ve vihmasadu reaalsuseks kujunes, siis nt neljap oli kerge 33 kraadi ja p2ike jne. Pruuniks sain 2 p2evaga.

Mis siis vahvat juhtunud on. Eelmine n2dal n2gime t2naval Dub FXi. J2ime kyll tema nn kontserdile kyll hiljaks, kuid pole hullu. Avastasime veel paar huvitavat kohta, klubid nimedega The Laundry ja Wobble ning paar pubi ka, neist k6ige stabiilsem on ehk Bimbos. Piljard on siin ikka igap2evane.

K6ivuga oleme siin 2 pyhap2eva j2rjest eksta matkal k2inud. Belgrave ja Lilydale ja Mt Evelyn jms kohad on vallutatud meie poolt. Ilusad kohad ilusate m2gede ja vaadetega. Loodus on Victorias v6rdlemisi sarnane Eestile, j2nesed jne tegelased eksisteerivad t2itsa l2hedal linnale nagu ka N6mmel pm6tteliselt.

T2na on T6nnil synnip2ev, kohe kohe on j6ulud ja aastavahetus. Austraalia riik hakkab end vaikselt v2lja lylitama, kuni jaanuari keskeni ei toimu siin mitte midagi praktiliselt. Loodetavasti korraldab omale selleks ajaks mingi uue toootsa ikka 2ra ja k6ik l2heb v2gevalt. Aga miks ei peaks. (:

Selge, aeg hakkab j2lle otsa l6ppema, kahju, et korralikke postitusi ei j6ua kirjutada, kuid pole hullu. Yritan teid siin suurimate asjadega ikka kursis hoida. J2lle n2gemiseni.

No comments:

Post a Comment